Voor (aanstaande) collega’s

Caseload verloskunde stelt ons in staat goede zorg te bieden vanuit verbinding met de zwangere. Goed voor de zwangere én bevredigend voor de verloskundige: het blijkt dat deze manier van zorg ook nog eens bijzonder goede uitkomsten oplevert: veilige zorg, weinig overdrachten en tevreden clienten.

Het is altijd een uitdaging in de verloskunde om werk en gezinsleven in balans te houden en we begrijpen dat caseload verloskunde bezien vanuit het reguliere model haast onmogelijk lijkt. Wij hebben inmiddels ruime ervaring hebben met deze formule en dragen deze met liefde uit.

Als caseload verloskunde je aantrekt maar je niet helemaal weet hoe je het vorm zou moeten geven willen we je graag uitnodigen contact op te nemen; middels tips en (praktische) ondersteuning kun je dan zelf ervaren hoe het voelt om zo te werken en misschien wil je je uiteindelijk dan wel bij ons aansluiten!

Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar onze manier van werken, dan ben je meer dan welkom om eens contact op te nemen. Dit geldt zeker ook voor studenten verloskunde.